Trouwambtenaar

Kennismaken met jullie trouwambtenaar. Allereerst ben ik benieuwd naar jullie wensen en stijl. Jullie zijn de regisseurs!

Uw Trouwambtenaar - Werkwijze

Er vindt er altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats omdat ik van mening ben dat er een klik moet zijn. Wat hebben jullie voor ogen? Ik verdiep me grondig in jullie. Ik ga op zoek naar kwaliteiten. Gegevens worden niet zonder meer gespiegeld. Iedereen kent jullie beroep, daar heb ik het dus niet over op jullie trouwdag!

Kennismaken: op zoek naar levensthema's

Het kennismakingsgesprek is vrij. Jullie vraag staat centraal. Voor een persoonlijke speech kijk ik naar wat wezenlijk is en wat me raakt. Ik leg verbanden waar jullie ze misschien niet verwachten. Ik ga op zoek naar de essentie. We benoemen de thema's. Als ieder zich daarin herkent, ga ik op dat spoor verder. We kunnen elkaar nogmaals ontmoeten en er is regelmatig overleg.

Eerste ontmoeting - welkom aan deze tafel

Welkom aan deze tafel bijvoorbeeld! Uw Trouwambtenaar, kennismaken, werkwijze vanuit jullie wensen We kunnen overal afspreken maar de eerste ontmoeting is meestal bij mij thuis.
Je kunt de trouwkaart, foto's of voorwerpen meebrengen die een eigen verhaal met zich meedragen. Soms bezoek ik de locatie en ik heb graag contact met jullie getuigen. Een tweede ontmoeting vindt plaats bij jullie thuis.
→ Alles op een rijtje

Uw Trouwambtenaar - werkwijze & kennismaken. Geef me de kans in aanraking te komen met jullie diepste intenties, want dan kunnen er een klik en inspiratie ontstaan.

Een Bijzondere Huwelijkssluiting. Kennismaken staat vrij, mijn werkwijze start met jullie wensen.

Samen op weg naar een Bijzondere Huwelijkssluiting

  • Jullie mailen of bellen
  • Ik maak een aantrekkelijk-geprijsde offerte op maat
  • We ontmoeten elkaar vrijblijvend
  • Als we doorgaan is er een aanbetaling en een reservering
  • Binnen een week stuur ik een uitgewerkt ceremonie-voorstel
  • Er is tussentijds contact en naar wens een tweede ontmoeting
  • Contact met o.a. ceremoniemeester / getuigen / locatiebeheerder
  • Jullie Bijzonder Huwelijk

Een unieke en levendige toespraak

In mijn speech zeg ik wat ik ten diepste meen. Ik probeer iets wezenlijks van beiden tot uitdrukking te brengen. Ik werk met eenmalige, unieke beelden. Zonder oordeel is er plaats voor het leven in al zijn facetten.

Voor ceremoniële huwelijken heb ik twee goede collega's die mij uitstekend kunnen vervangen. Zij hebben ervaring en kennen mijn intentie en stijl. Het is in acht jaar nog nooit nodig geweest.

→ Ceremonieel Trouwen kan op iedere locatie, op iedere dag, op ieder tijdstip.
→ Kennismaken? Vragen? Stel ze gerust.